Standardni Kursevi Stranih Jezika

Standardni kursevi za omladinu i odrasle u trajanju od 60 školskih časova se organizuju dva puta nedeljno po dva časa. Kursevi su klasifikovani u zajedničkom okviru za jezike po preporuci Saveta Evrope. Prilikom upisa na kurs stranog jezika, prethodi dijagnostički test na osnovu kojeg se određuje nivo znanja i grupa polaznika. Takođe našim polaznicima su obezbeđeni udžbenici i radne sveske koji prate nastavu tokom pohađanja određenog kursa.

Pročitajte Više...

Kursevi Stranih Jezika za Osnovce

Kursevi za osnovce se organizuju dva puta nedeljno po sat vremena koji su prilagođeni njihovom uzrastu i nivou znanja. Kursevi za osnovce takođe prate gradivo koje se izučava u osnovnoj školi i oni pomažu osnovcima da ga lakše savladaju ali takođe i dopune sadržajima koji se ne uče u školama.

Pročitajte Više...

Englesko Zabavište

Deca se već u najranijem periodu svog života susreću sa stranim jezikom kroz crtane filmove, slikovnice i igračke koje izgovaraju reči na stranim jezicima. Zato smatramo da je period od 4 do 6 godina optimalan period za početak organizovanog učenja stranog jezika.

Pročitajte Više...

Specijalizovani Kursevi Stranih Jezika

Za sve one koji u svom poslu imaju potrebu za korišćenjem engleskog i nemačkog i italijanskog jezika organizujemo poslovne kurseve engleskog i nemačkog i italijanskog jezika. Kursevi obuhvataju vokabular i stručne tekstove koji su neophodni za komuniciranje sa inostranim partnerima. Uslov za pohađanje kursa je poznavanje najmanje srednjeg nivoa stranog jezika.

Pročitajte Više...