Usluge Prevođenja

Pismeno Prevođenje

U Edukativnom Centru Moja Učionica nudimo pravnim i fizičkim licima usluge prevoda iz najrazličitijih oblasti – ekonomije, informatike, medicine, prava, građevinarstva… Zahvaljujući kvalitetnom timu pevodioca, tekstovi se prevode u najkraćem mogućem vremenskom roku uz visok kvalitet prevoda. Tekstove prevodimo sa engleskog,nemačkog,italijanskog,francuskog i španskog na srpski i obrnuto.

Kako biste dobili tačnu informaciju o ceni i vremenu prevoda,preporučljivo je da nam tekst dostavite elektronskim putem na adresu ecmojaucionica@gmail.com ili lično u prostorije Edukativnog Centra.Nakon procene prevoda,u kratkom roku bićete obavešteni o ceni i vremenskom trajanju prevoda.Prevode Vam možemo dostaviti elektronskim putem,poštom,a možete i lično da ih preuzmete.

Usmeno Prevođenje

Edukativni Centar Moja Učionica nudi uslugu usmenog,konsekutivnog prevođenja.Prevod se može organizovati i u našim prostorijama a postoji mogućnost i prisustvo prevodioca na konferencijama,seminarima,poslovnim sastancima,sajmovima i dr.