O Nama

Edukativni Centar Moja Učionica je otvoren u martu 2011. Godine u Inđiji, u Ulici Kralja Petra 1. 15 za kratko vreme je uspešno izgradio poverenje kod svojih polaznika. Tu su smeštene moderno opremljene učionice koje omogućavaju kvalitetne uslove za rad i prijatan ambijent tokom predavanja.

Od početka konstantno radimo na usavršavanju programa iz oblasti stranih jezika, informatike , dopunske nastave, kao i kreativnih i muzičkih radionica. Nastava se izvodi kroz kurseve, čiji se termini prilagođavaju slobodnom vremenu polaznika i u odnosu na vrstu programa i potrebe polaznika. Kako bi se nastava odvijala na visokom nivou, angažujemo najbolje predavače iz svojih oblasti, obezbeđujući na taj način polaznicima visok kvalitet nastave.

Kod nas se možete prekvalifikovati, ali i proširiti svoje znanje koje Vam može pomoći u sadašnjem poslu, ili steći diplomu koja Vam može pomoći da nađete posao ako ste nezaposleni. Tokom čitave godine Edukativni centar Moja Učionica nudi mogućnost informisanja i prijavljivanja. Na naše veliko zadovoljstvo, veliki broj polaznika dolazi kod nas na preporuku svojih poznanika, prijatelja ili rodbine, što je potvrda kvaliteta našeg rada i što nam je ujedno i obaveza da nastavimo u istom smeru.

ZNANjEM U BUDUĆNOST!!!